KIRSKÅLEN ANFALLER!

Tänkte att vi idag skulle ta ett ryck i trädgården. Fixxade och donade lite med vad som numera är en liten örtagård och funderade lite om jag skulle börja dra lite i kirskålen som invaderat 75% av alla rabatter här. Sagt och gjort. Började dra. och dra. och dra. Efter 5 timmar syntes marken och rabatterna väntar nu på ny härlig matjord samt vissa delar ska sås igen med gräs. Fredrik pulade lite på eget håll innan han hjälpte till med den sista snutten kirskål.
Så var inte rädda om jag inatt vaknar och skriker:
KIRSKÅLEN ANFALLER!!!!!

Mor lilla Mor

jag undrar vad jag skulle gjort utan min mamma. förmodligen legat och vridit mig i fosterställning och vältrat mig i mina problem. men mamma har alltid en lösning och är alltid ett stöd.
TACK MAMMA FÖR ATT DU FINNS!


Funderingar kring körteknik

jag har funderat på det här hur folk kör egentligen. jag vet att jag inte är guds bästa barn bakom ratten alla gånger men det finns ju en gräns.blir totalt galen när jag i trafiken träffar på:

*folk som kryssar mellan filerna
*folk som inte blinkar i rondeller (mitt absolut största störningsmoment. jag blir galen!)
*folk som skiter i högerregel
*folk som inte blinkar i allmänhet
*väglöss

och halmstad skall ju vara en utav de värsta städerna att köra i säger de ju. tror att det ligger lite i det där.

Facebook användare

jag har facebook också.

<!-- Facebook Badge START --><a href="http://www.facebook.se/people/Angelica-Peltz/575919407" title="Angelica Peltz Facebook-profil" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Angelica Peltz profil</a><br /><a href="http://www.facebook.se/people/Angelica-Peltz/575919407" title="Angelica Peltz Facebook-profil" target="_TOP"><img src="http://badge.facebook.com/badge/575919407.1756.2087902739.png" alt="Angelica Peltz Facebook-profil" style="border: 0px;" /></a><br /><a href="http://www.facebook.se/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Skapa en profillänk</a><!-- Facebook Badge END -->

bara att klicka och adda mig!


Usch vad tiden går

länge sen man vart här och upptaderade. får väl ta och skärpa mig lite! det har hänt en del sen sist jag skrev och får väl dra det mest väsentliga.
--havanna är numera min då jag 090228 köpte denna underbara häst. lyckan den dagen vart helt obeskrivlig och känslan sitter ännu kvar må jag lova.
--en liten vovve har kommit och försökt stjäla en bit av mitt hjärta och det lyckades hon rätt bra med, min lilla laddy. det har vi cissi att tacka för.
---jag har fått jobb på en assistansfirma och arbetar numera som personlig assistent.



och nu till det absolut viktigaste!
jag har till slut mött mannen jag skall dela mitt liv med. fredrik heter han och bor i ett rött litet hus i falkenberg. ca 1 km från honom bor hans föräldrar på sin gård med ett antal grisar. och v 36 kommer även jag att flytta in i det lilla röda huset och havanna kommer att flytta till hans föräldrars gård så nu letar vi med ljus och lykta efter en häst att ha som sällskap till henne. jag skall åka och provrida en på torsdag. en nordsvensk. hela mitt liv har vänts upp och ner och allt tack vare min underbara fredrik!!!



påskhoppet då vi hoppade 70 cm och jag med nästan 40 graders feber.


min lilla laddy några dagar efter att hon kom till mig



och bilder på fredrik kommer ;)

RSS 2.0