Julklapp till Havanna (eller kanske mest till mig hihi)

Äntligen! Efter letande, sökande och mycket förhoppningar har ja äntligen hittat Havannas nya träns. Specialbeställt visserligen men vad gör man inte när man äntligen hittat det rätta för bara 350.-!! Så billigt att jag kompletterade med ett par rosa boots och rosa stigbygelinlägg.. Fan vad snygg hon kommer att bli! Efter det saknas inget..kanske ett rosa/lila vintertäcke till men annarts har jag allt jag vill ha till min sötnos! sakerna kommer förhoppningsvis i januari! Om man vill dra det ännu ett steg kan man ju köpa ett rosa äppelbett å rosa bettskivor med hihi men det behövs inte för vi trivs med vårt eggbett.





Lucia!

Tänk vad som kan hända när man allra minst anar det. Jag gick omkring igår efter att ha ridit barbacka på Havanna (jag galopperade barbacka för sörsta gången på 10 år!) och efter att ha varit i Helsingborg med janny och Bea och funderade på vad jag och Jessica skulle göra på kvällen men det löste sig! Killarna hade pokerkväll hos HP så vi tjejer samlades som vanligt i deras kök. Och ungefär då fick jag ett mycket oväntat SMS där det stod att jag skulle få besök senare på kvällen och halv elva stod Martin och väntade på mig vid biblioteket. Tråkmånsarna ville inte ut på stan så vi hamnade hemma hos Andreas och Jessica där Wii:et åkte på och killarna gick loss på Guitar Hero medan vi tjejer tog det lite lugnare med Mario Kart. Jassica kom på att lilla Angelica gillar turkisk peppar och hällde upp flera goa shottar.
Somnade 03,05 efter en härlig kväll.

Och allt känns idag!
Jag har träningsvärk efter ridningen. En YTTERST liten huvudvärk. Ont i halsen (förmodligen efter shottarna för så höjljudd var jag inte) Och rätt leabröten i allmänhet.

En lyckas Lucia 2008 med andra ord!

Gratis e gott!

Vad gör man när man är hungrig och inte orkar laga mat? Svar: Man går till sin lillasyster och säger att hon gärna får bjuda på kvällsmat- Riktigt go indisk gryta med makaroner. Hon har alltid goda rester i kylen. Jag vet jag är en liten snyltare!
Men vad gör man när magen kurrar efter en dag med bara lite oljig gulaschsoppa i magen. Efterrätt blev det med...Nötter och russin. Är mätt och nöjd!
TACK KÄRA SYSTER YSTER!



Härligt när allt går som det ska!

Emma följde med till stallet idag för att lära känna Havanna lite bättre. Och Havanna var helt perfekt idag! Hon gick som  en gudinna i paddocken med framåtbjudning och positivitet. Hon var nöjd efter ridturen och hon verkar tycka om Emma. De passar rätt bra ihop och det känns bra att kunna åka iväg eller inte vara i stallet en dag och veta om att hon ändå blir väl omhändertagen. Nu ska vi bara få chansen att rida ut ihop så hon får känna på snuttan ute i skogen.



Natti

Finns väl inget härligare än att höra hans röst innan man går och lägger sig? Löv in in thi är!!
Puss och godnatt


Tisdagkväll!

Då finns det inte mycket som kan slita mig från dumburken. De sänder nämligen  först Ugly Betty och när jag gottat mig en timme slänger de in Desperate Housewives direkt efter. Kan inte få för mycket utav alla intriger och härliga komplotter på Mode och Wisteria Lane!. Det var någon som sa till mig idag att det var allra sista avsnittet på Desperate men det hoppas jag VERKLIGEN att det inte bär utan att det bara är säsongsavslutning. Det måste bara komma tillbaka efter jul annars vet jag inte vad jag ska göra på tisdagkvällarna. Det har länge varit mina heliga kvällar och jag hoppas att det fortsätter vara det för det är rätt skönt att veta att man har en kväll i veckan man bara kan slappa framför tv:n.

Finast i världen!


Martin från Falkenberg!



Jag måste bara få ventliera mig kring han som lockat fram de där små fjärliarna i magen. En ganska mörk kväll dök han upp hemma hos mig för en trevlig filmkväll.  När jag mötte honom nere vid porten visste jag inte att han skulle ta mitt hjärta i beslag.  Han är allt jag kan önska mig, en trevlig, snäll och omtänksam kille från Falkenberg som tom kliar mig på ryggen när jag ber om det ;) Och han har faktiskt fått vänta på mig ett litet tag då jag bangat nån dejt vi dusskuterat men när jag väl träffade honom ångrade jag mig inte en sekund. Tänker på honom ganska mycket och han dyker redan upp i mina drömmar. Vart skall det här leda? Jag önskar att det aldrig tar  slut!

Hovslagarfasoner!

Min prinsessa är underbar!

Efter många om och men så letade sig hovslagaren in i vårt stall 1½ timme sen nästan. Havanna skötte sig exemplariskt och stod still nästan hela tiden. Jag blev bara mer och mer stolt över hur duktig min lilla flicka är. Hon kommer tillbaka bra nu efter sin hälta och börjar blli riktigt fräsch och fin nu. Hon orkar längre och jobbigare rundor samt visar sin fina sida i paddocken nästan varje gång. Glad blir jag varje gång det går så bra. ;)

Välkommen till min nya blogg!

Nu har tom jag hittat ut i bloggvärlden!  Här kommer jag att ventliera mina tankar och funderingar kring olika saker som kommer upp i min lilla hjärna. Läs gärna och kommentera om du víll.

RSS 2.0